v.34 (33+3), bäckensmärta och Citodon

Jaha, ont alltså. Smärtan från förra helgen har bara ökat och jag vaggar/haltar nu omkring som en skadeskjuten anka, helt oförmögen att gå normalt då benet viker sig av smärta då. Var till naprapaten igår men han vågar bara stretcha och tänja på muskler och leder. Antagligen med all rätt. Men å så frustrerande! Jag hatar att inte kunna röra mig som jag vill. Det är så förnedrande att se enormt höggravid och otymplig ut fast det inte är så jag känner mig egentligen.

Efter ett samtal med mödravården idag känns det inte så himla mycket mer hoppfullt precis. Rådet är ändå att äta fulldos Citodon, stretcha, röra mig efter förmåga, använda värmedyna osv. I bästa fall släpper det på några veckor 😳😳, i värsta fall har lekandet i snön utlöst en bäckensmärta som är mer gravidrelaterad och då går det inte över i första taget.

Så här sitter jag nu. Ganska lullig, trött och illamående av citodonet. Försöker skriva på min uppsats men det går sådär. Nåja, något ska väll gå att skriva ner. Jag måste ju komma framåt!

I magen är det annars fullt liv, hon sparkar, snurrar, grejar och hickar massor. I jämförelse med de andra två tycker jag att hon känns liten. Det finns liksom plats kvar i magen mellan revben och livmoder fortfarande. Kanske beror det på att magen gett efter mer denna gång? Kärleken växer för varje dag och nu längtar jag enormt efter henne, min älskade lilla tös 💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s