Tröttheten

Herregud så trött jag är 😵😴 Helgen har trampat på med familjegympa, promenad, besök av kompis med barn, fortsatt fix med barnens rum och städning av huset. Körde en runda ärenden i eftermiddags för att plocka upp sådant jag köpt i en av alla loppisgrupper på FB. Där någonstans började jag krokna. Somnade sedan i soffan medan barnen såg på film intill mig. E fixar det bra men det märks att H tycker det är jobbigt när jag sover, och det förstå jag. Då är jag ju inte närvarande och då känner hon sig ensam och blir orolig. Inte lätt att vara stor och liten samtidigt sådär som man är när man är tre år.

Ont i bäckenet har jag också. I förrgår klev jag fel när jag stod på en pall och målade. Istället för att kliva på pallen klev jag utanför och landade med ena benet 40 cm lägre än vad som var tänkt. Det smällde till i hela bäckenet och nu har jag rejält ont och har svårt att röra mig. Eller snarare, så länge jag är i rörelse är det ok men så fort jag sitter stilla eller står stilla en stund så är det fruktansvärt smärtsamt att komma igång igen. Så besök hos naprapat är bokat. Hoppas så att han kan hjälpa mig.

Hur som helst är det gudomligt skönt att vara klar med all renovering! Det var verkligen att snubbla på mållinjen vad gäller ork och rörlighet. Framöver ska jag mest peka åt maken var han ska skruva och spika upp saker. Och så ska jag sätta igång med uppsatsen i morgon. Och att virka bebisfilten jag har på vänt 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s