v.22 (21+0)

Inget nytt under solen. Eller jo just det, kontrollodlingen jag lämnade efter senaste antibiotikakuren visade på fortsatt infektion av GBS. Blir så trött. De var tveksamma till att behandla då jag inte har så mycket symtom men själv är jag fundersam. GBS under graviditet är inte bra. Och dessutom vill jag att dom ska odla på min man eftersom jag verkar bli återinfekterad hela tiden. Jag vill inte gå på antibiotika resten av graviditeten om det är hos honom smittan finns. Tyvärr verkar dom väldigt tveksamma till den teorin, helt obegripligt.

Annars är jag på praktik. Skönt att slippa uppsatsen ett tag. Magen växer och lillskrutt blir allt starkare. Nu känner jag sparkar och knuffar även när jag står och går. I gårkväll kände jag även utanpå magen men maken lyckades tyvärr inte. Så det dröjer nog lite till innan barnen kan känna. Det verkar vara en aktiv och stark krabat i alla fall. Minns inte att jag kände så här kraftiga sparkar med de andra två. Hon får in så kraftiga sparkar ibland att jag hoppar till. Däremellan glömmer jag nästan av graviditeten 😳 Så när sparkarna kommer blir jag alltid lika förvånad, innan jag kommer ihåg att det är någon där inne 😂🤗 Jag mår faktiskt fantastiskt bra denna gång. Trött men nöjd. Det är så skönt att få uppleva en graviditet i ett annars stabilt läge i livet. Vi ska ju inte flytta någonstans, vår relation är mer inarbetad och jag mår bra. Precis så som jag hoppades att det skulle bli att vänta en tredje. Lycka 🤗

Doshöjningen för 10 dagar sedan har också gjort sitt till. Mår bättre och har mer initiativförmåga. Vikten klarar jag dock inte att göra något åt. Jag har gått upp lika mycket denna gång som de två förra gångerna. Vikten i sig är inte hela världen för mig, jag vet ju att jag blir av med allt, och lite till, när barnen väl är ute. Men jag är rädd att bebisen inte mår bra av det. Tyvärr har de försök jag gjort att styra mitt ätande bara triggat ångest och överätning så nu måste jag släppa den biten. Jag vill inte hamna i ätstörningsträsket igen, särskilt inte hetsätningarna. Får bara hoppas att jag inte utvecklar graviditetsdiabetes eller något annat som gör att jag måste begränsa och monitorera ätandet så jag får fortsätta må bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s