28:e maj. Morsdag

7+5?

Trött och matt in i märgen. Vaknade i morse och kände mig bakfull. Antagligen för att jag jobbade så hårt igår. Jag blir verkligen inte något fysfenomen som gravid… Humöret under dagen idag har också varit helt åt skogen och vi ska inte tala om vad som hänt med mig när jag börjat bli hungrig… Allt mycket välkomna gravidsymtom!

Vi var dessutom bortbjudna på middag på kvällen. Vilket visade sig bli ett gatlopp av risker för avslöjanden. Det började med att bjudas på champagne, som maken fick dricka upp lite snyggt… Sen langades det fram ostar som jag duckade hyfsat bra. Qesadillas grillades som förrätt och det borde väll vara säkert tänkte jag, tills jag efter två tuggor inser att dom lagt någon slags ädelost även i dom, ångest! När sedan köttet som skulle grillas kom fram, naturligtvis med mer blodig än rosa kärna, så skyllde jag på att barnen behövde lägga sig och gick hem. Blä. Önskar jag bara kunde vara glad och avslappnad i detta men när jag är så osäker så vill jag inte bli avslöjad. Sällan har min graviditet känts så privat. Endast en vän känner till den. En vän som gått igenom missfall och som jag delar vått och torrt med i vanliga fall.

Dagarna går mycket långsamt. Jag räknar ner till nästa måndag nu och hoppas, hoppas att det finns ett klart och tydligt besked då. Inget mer limbo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s