Magbild

Här och häpna, här kommer det. En bild i v.34 (33+3), tagen igår.

20140721-142322-51802439.jpg

Så här ser jag alltså ut +17 kg. Har faktiskt tappat ett av de där vattenkilona igen, så ett kilo mindre än förra veckan vilket känns rätt skönt. Ska bara komma ihåg att fortsätta dricka mycket.

12 tankar om “Magbild

  • Fast jag startade ganska lågt inser jag när jag tittar på bilder från innan graviditeten. Normal vikt i kilon men väldigt lite fett på kroppen.

   Tack 🙂
   Kram

  • Tack 🙂
   Om det ändå vore så väl. Jag går ju upp så mycket i vikt att inga av mina vanliga kläder passar. Hade en uppsättning trosor i stl ”väldigt stor” sedan förra graviditeten, de åkte fram för några månader sedan igen :-S

 1. Urtjusig mage=)
  Läste lite i bloggen och tycker det verkar väldigt intressant=) Är lite nyfiken på vad det är för medicin du äter. Jag har kant mig orkeslös och det blir ju inte bättre direkt.
  Kram:)

  • Tack 🙂
   Jag äter ett antidepressivt preparat av sorten SSRI. Mest känt som Zoloft. Jag har tagit dessa till och från i många år nu då jag har en grundproblematik med ångest och depressioner. Blir som inte lättare när jag är gravid och jag rasar då jag inte kan göra det där mest nödvändiga för att må bra: Sova, äta och träna.

   Vi är snart i mål båda två 🙂
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s