Kopparspiral #%\>|>€|€ (valfria fula ord)

Jaha, så ska den ut i morgon bitti. Har sjukt ont och har haft sedan dagen efter insättningen. Som en plastpinne uppkörd i livmodertappen. Vilken jag hade förra gången det kändes så (den var på väg ut) och antagligen är det så igen. Fan! (Japp, jag svär även i bloggen) Det hade varit så bra om den fungerat. Även sen, när vi är klara med barnandet. Nu känner jag att jag ger upp spiral faktiskt.
Så hur göra nu? Vacklar mellan att fortsätta med mini-piller eller att köra med ÄL-stickor fast omvänt då. Vi har ju inte jättebråttom med syskon även om det hade varit mysigt med en liten till snart. Så kanske minipiller tills allt är klart med cellförändringarna ändå..
Och jag som ville vara hormonfri 😦

Just det, överväger p-dator. Ska fungera som en fertilitetsmonitor. Är det någon som provat en sån? Är det krångligt? Fertilitetsmonitorn alltså. Hade som sagt varit gudomligt att slippa hormoner.

10 tankar om “Kopparspiral #%\>|>€|€ (valfria fula ord)

 1. Jag har en P-dator. Den var fantastisk. Meckigt bara att stickorna beställs online och är ganska dyra. Sen är jag ju som mest pilsk när den lyser rött den rackaren! Så ett komplement behövs definitivt.

 2. Jag ska testa en sån om jag någonsin hittar en partner igen. Men jag tänkte mig en sån som tar tempen. Dom ska ju tydligen vara lika säkra som kondomer om de används rätt,

  • Ja, funderat också på en sån. Tänker att man verkligen använder den varje dag då. Risken är väll annars att en inte hinner plocka med stickor och annat i morgonhetsen.

 3. Usch, va trist!!
  Jag köpte en fertilitetsmonitor, men la ner användandet snabbt eftersom man bara kunde testade en gång per dag med den. Så kan inte riktigt uttala mig om den o inte i syftet att inte bli gravid!
  Hoppas ni hittar ett fungerande sätt att skydda er som känns ok! Annars är min metod VÄLDIGT effektiv, men lite trist…

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s