Hormonfri och kopparspiral

Glömde säga det igår; fick en kopparspiral insatt och kunde sluta med mina mini-piller på en gång. Lycka! Eller så lycklig man nu kan bli av att sätta in ett supersäkert preventivmedel när det vi helst skulle göra är att försöka tillverka fler små pluppar. Men hormonfri är jag, hurra!

2 tankar om “Hormonfri och kopparspiral

  1. Hur funkar det med kopparspiral? Då kan man bli gravid direkt när man plockat ut den? Gjorde det ont? Att du orkar för några månader… Hoppas allt flyter på imon!! Kramar

    • Det gör lite ont att få den insatt, ffa första dagarna är det som mensvärk. Men sen ska den vara toppen. Allt får sköta sig som det ska när det kommer till ägglossning och slemhinna och annat. Samma dag du tar ut spiralen kan du bli gravid. Det är därför jag orkar. På det här sättet får min kropp komma i balans utan att vi blir gravida. Jo, jag vet att det finns kondom. Men det funkar verkligen inte för oss tyvärr, annars hade det varit bäst såklart.
      Och i värsta fall blir det inte bara någon månad, det kan vara längre om inte nästa prov är okej. Vilket jag förstås tror och hoppas att det är.
      Än så länge flyter det idag. 55 min kvar till Linköping och E sover fortfarande 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s