En uppdatering

Oj, där gick det två veckor sedan förra inlägget. Två veckor utan många andetag med vila.
Till att börja med har varit i Sthlm på begravning av min älskade mormor. Som jag grät! Fast hon var så gammal och färdig med livet. Jag var då inte färdig med att ha min mormor hos mig 😦
Därefter har jag jobbat klart, vi har haft hejdåkalas och i detta nu ligger jag på våra sängbottnar i ett i övrigt tomt sovrum. Flyttkillarna kom redan i eftermiddags och har tagit nästan allt. Det sista åker i morgon bitti kl 07.00 och J följer efter. Från den tomma lägenheten ska sedan jag och lilla E gå bort till fina vännerna som ger oss husrum ett dygn. För på eftermiddagen kommer flyttstädarna och på lördag ska jag lämna nycklarna till nya ägaren. Kl 13.30 tar vi sedan tåget norrut och blir sedan upphämtade av J som tar oss till vårt nya hem. Jag som inte sett det än tycker det ska bli spännande som bara den.
Men mitt i allt även ganska mycket oro och ledsenhet. Jag tycker det är jobbigt att flytta. Och att börja om igen. Det är orättvist helt enkelt. Varför kunde vi inte stanna i mina fjäll där jag hade jobb och vänner? Blä just nu faktiskt 😦

Men som vanligt är det egentligen futtiga problem. För jag har mitt lilla hjärta lugnt snusande intill mig i sängen och mitt stora hjärta sovandes i vardagsrummet (han snarkar..) Jag är så tacksam varje dag. Kärlek!

4 tankar om “En uppdatering

    • Tack Hanna. Kanske är det dock det som gör flytten lite jobbig. Vårt nya hem är bara ett mellanboende. Vi letar hus egentligen. Så frågan är; ska vi bo där en månad eller två år??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s