Blandat

Bröllopet blev magiskt roligt! Vackert och lyckligt brudpar, två stora och varma familjer samt en massa vänner som även jag känner. Att dessutom blanda de militära traditionerna med de syrianska var fantastiskt pampigt 🙂 De många medaljerna på våra mäns bröstkorgar matchades av kvinnornas glittrande klänningar. Trumkår, sabelhäck och ringdans i en salig blandning. Vad kan då gå fel? 😉 Själv kände jag mig också magiskt vacker. Klänningen var perfekt. Svärmor som är frisör hade satt upp håret åt mig och jag bara njöt! Lilla E hade det dessutom strålande med farmor, inte ens vid nattningen hade hon varit ledsen. Så fantastiskt skönt att allt gick så bra!

Utöver det så är det väll ok med oss. Jag har iof inte riktigt återhämtat mig från visningsstädningarna än och mannen samt lilla E är dyngförkylda. Det sistnämnda är inte så kul för jag blir antingen väckt av ledsen liten pip som inte får luft genom näsan och antagligen även har ont i örat, eller så snarkat mannen så högt att det väcker mig. Iaf han var billig i natt. Min fina unge blir jag aldrig less på. Hon har ju uppenbarligen ont, vill bara hjälpa henne (och gärna sova lite själv också..)

Till min trötthet kommer också en massa saknad. Min fina mormor har somnat in och även om jag är lättad över att hon inte har ont eller är rädd längre så saknar jag henne. Vi åker hem till Sthlm för begravningen om dryga två veckor och även min syster som bor i Australien kommer hem. Längtar efter att träffa min familj ❤

Och så längtar jag efter att flytta. Vi kommer få det så bra!

Längtan efter att få vara gravid igen och längtan efter ett syskon till E växer sig också starkare. Nu när vi har en bra bostad så vill vi egentligen försöka NU! Men så var det frågan med cellförändringarna. Vi måste vänta på omprov och klartecken. Läkaren har iaf sagt 3-4 månader nu så i oktober hoppas jag få en tid för kontroll.

Tja, vad ville jag säga med det här då? Allt och inget. Mest hur tacksam jag är
över mitt liv. Min lilla tjej. Att det mesta blir bra till slut (med hjälp av hårt arbete, men ändå) och att jag försöker landa i vår ständigt föränderliga tillvaro.
Nä, nu ska jag sova.
Kram på er alla fina

Annonser

2 tankar om “Blandat

 1. Vill se bild på er från bröllopet så klart!!
  Härligt att din syster kommer hem även om omständigheterna hade kunnat vara roligare. Skönt att du fick godkänt att kolla cellförändringarna tidigare, säker på att det kommer vara bra då! Sen är det bara att ligga 😜.
  Hur länge va det du jobbade? Känns det stressigt med flytten? Hade gärna kommit ner o hälsat på, men förstår att det är tajt med tid!! Kramar

  • Haha, eller hur 🙂
   Bild från bröllopet kommer. VI var så upptagna med att ha kul att vi glömde be någon fota oss. Gudskelov tog svärmor kort innan vi åkte iväg men de sitter fast i hennes kamera tills vi är där och kan sno dom…

   Att ses får vi nog glömma, i alla fall just nu. Jobbar hela vägen fram tills vi flyttar, pust.

   Vi får ses framöver!

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s