Nya vänner och väntan

Kommer ni ihåg att jag gått på vattengympa nu under våren? Hur som helst har det varit ett kanongäng med tjejer och det kändes tomt att gympan tog slut. Som tur var tog S tag i att göra en maillista och vi är nu några stycken som har kontakt både via FB och mail. Igår cyklade jag över till S för att låna ut en schal hon behövde. Kom hem fyra timmar senare efter en massa skratt, flams, en del allvar och en underbart god chokladkaka som landade in i huset när en annan av hennes kompisar kom över. Alltså, jag håller på att få egna vänner här nere. Redan! Nu menar jag inte att räkna bort er jag lärt känna via bloggen. Men att träffa folk så här, i vardagen. Häftigt! Det roliga är att nu när vi presenterat oss lite närmare alla i gruppen så visade det sig att de flesta är i samma ålder, har flyttat runt mycket, ganska nyligen flyttat/återvänt till Lund och gillar träning i de flesta former. Hur bra är inte det?
Är så himla tacksam mot livet som ger mig allt det här.
Annars är det nedräkning på riktigt nu; 12 dagar kvar enligt min app i telefonen. Den ticker jag har här är inte riktigt rätt eftersom jag inte orkat sätta mig in i hur det var man gjorde nu igen, den får duga ändå.
Nu ska jag ägna resten av dagen åt att plocka och fixa lite hemma, med ganska många och långa pauser på soffan.
Kram på er!

4 tankar om “Nya vänner och väntan

  1. Även jag har skickat en vänförfrågan på fb, bara så du fattar vem det är! Ditt namn kom upp när jag gjorde en sökning via mailen. Är inte officiell med min graviditet där, men snart så!! Kramar Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s