v.39 och jag har till slut packat BB-väskan!

Stackars mannen har tjatat på mig i åtminstone två veckor om att vi ska börja packa den där väskan. Själv har jag fortfarande lite svårt att fatta att det kommer en bebis och att jag ska iväg på förlossning. Det kommer ju sen, just nu är jag gravid och det räcker gott att hantera det. Dessutom har jag inte läst klart båda förlossningsböckerna så jag kan inte föda än! (imponerande hur enormt logiskt jag tänker…) Men idag går jag in i v.39 och då insåg till och med jag att det kanske är dags snart 😉

Förutom väskan så har vi (okej, mannen även här) sett till att det numera finns lite blöjor, tvättservetter och andra ”skötaombebis”-saker. Jag vet faktiskt inte varför jag har ett sådant motstånd till att ställa allt i ordning. Jag längtar ju också efter henne. Antagligen är det en massa oro och vidskepelse som spökar med mig, jag vill helst ha henne i famnen innan jag gör allt klart.

Annars var vi på besök hos bm idag och allt var som vanligt bra, är lika tacksam över det varje gång. Även hon sa att det var bra jag tog mig till spec.mvc i veckan när jag var orolig. Hon fick mig också att lova att om jag blev orolig igen så skulle jag kontakta förlossningen utan att känna mig fånig, det är bättre att kolla en gång för mycket än en gång för lite. Och självklart har hon rätt.

Nu ska jag krypa ihop hos mannen i soffan och mysa lite. Hoppas ni andra också har en fin kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s