En lite bättre dag

Lite mer stabil idag, som tur var :-s Fick målat en vända i köket, prata med någon VVS-firma och en bygghandel om duschblandaren samt varit hos Naprapaten och ikväll på vattengympa.
Efter pratet med VVS-killen så bestämde jag mig för att försöka själv i alla fall. 2500 kr för en installation kändes rätt rejält… Då skulle han iof byta våra avstängningsventiler också, men ändå. På bygghandeln verkade gubben där tycka att det bara var att såga av med en bågfil. Så jag tog medelvägen och köpte en rörskärare för att få det hyfsat rakt i alla fall. Och nu sitter den där, blandaren! Det verkar tätt *hoppas* och blev himla snyggt. Nu ska den bara kalibreras också. Blir morgondagens uppgift.
Jag har också bestämt mig för att stanna hemma i Lund under helgen. Tanken var annars att jag skulle åka till mamma, mormor och systrar uppe i Sthlm. Ju närmare det kommit desto jobbigare har det känts att åka. Vill vara hemma och bygga klart. Och så vill jag vara nära J. Det räcker att han åker bort en stor del av nästa vecka ändå.
Så med det sagt blir det hopp i säng så att jag orkar med ännu en dag.
Kram och godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s