Varmt!

Det är varm idag, om nu någon missat det. Avskyr värme! Det finns en anledning till att jag valde att bo 30 mil norr om Polcirkeln under ett par år. En medeltemperatur på 11-16 grader i skuggan på sommaren är ungefär vad jag klarar av.
Att jag lider av ganska svår RLS (restless legs) gör ju inte att jag tål värme bättre. Har alltså inte sovit mycket de senaste två nätterna, mest vridit och vänt mig samtidigt som jag försökt hitta svala fläckar i sängen för mina brinnande fötter. Paniken var total igår när vi inte fick upp takfläkten heller. En bättre betongborr är nu införskaffad och vi ska sätta upp den i morgon. Vågar faktiskt inte borra i taket en söndag, så kommer vi bli lynchade!
Fick också några toppentips från svägerskan och svågern idag. Båda jobbar som sjuksköterskor på akuten och vet hur man svalkar ner en patient. Handsprit var deras bästa tips. Att smörja fötterna och hårbotten med det ska tydligen vara kanon. Kommer inhandlad någon stor flaska i morgon så fort Apoteket öppnar.
Annars hetsäter jag isglass och dricker massor med vatten. Fy bubblan för att vi har typ 4 månader av värme framför oss, hur ska jag stå ut!?

2 tankar om “Varmt!

  1. Känner att jag har mer ont av värmen än jag brukar ha, fötterna svullnar mer också. Får kanske ta ett fotbad i sprit! 😉 Va skönt att doppa dem i havet idag iaf!

    • Åh, doppa fötterna i havet *drömmer* Ska upp till Sthlm i helgen och tar med bikinin för ett dopp i Mälaren tänkte jag, undrar vad Pluppen kommer tycka om kallbad!? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s