Lättnad

Sedan jag blev sjukskriven i mitten på mars så har jag till och från varit lite orolig för att sjukskrivningen inte ska godkännas. Iof skulle vi väll klara oss ändå men det skulle vara så mycket lättare om jag får sjukersättning. Eftersom jag inte fattade att jag själv skulle gå in på FK hemsida och ansöka om ersättning så dröjde det till slutet av april innan det blev gjort och nagelbitandet har fortsatt. MEN, idag kom det in pengar på mitt konto! Vilken lättnad! För vad hade jag gjort om det inte gått igenom? Jag kan ju inte jobba två månader i efterskott liksom…

Dagen idag har annars spenderats på IKEA och sedan med att hämta upp den där takfläkten jag tingade. Takfläkten är ful, så klart. Men väldigt efterlängtad. På IKEA köpte jag det som ska bli det nya badrummet och så en massa annat förstås. Alltså, tycka vad man vill om IKEA men jäklar dom kan säljteknik! Alltid kommer jag hem med en massa mer än jag tänkt mig men känner mig aldrig lurad eftersom jag behöver varenda pinal.

Utöver shoppingen så har jag funderingar kring min medicinering. Märker att jag är låg, slö och ointresserad av det mesta. Vill mest sova och gör mitt bästa för att inte behöva börja en ny dag på morgonen. Det onda i ryggen tar såklart på krafterna men jag undrar om det bara är det. Kanske är det dags att öka på dosen igen? Jag har ju inte höjt sedan början av graviditeten och i slutet brukar det behövas då blodvolymen blivit så stor. Men jag avvaktar lite. Vill ju helst inte så jag börjar med sjukgymnasten i morgon och så ska jag tvinga mig upp och ut lite mer. Så kanske, kanske slipper jag en höjning. Hoppas.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s