Om att vara tjock som en ballong, första tankarna på förlossningen och en massa annat..

Vet inte vad det är med mig, men jag skriver sällan här nu. Dagarna försvinner i ett töcken av trötthet och funderingar. Det är mycket att göra här hemma och jag har svårt att få igång mannen till att vara med och då tappar jag också orken lite.

Utöver det har jag hunnit träna två gånger igen den här veckan, är ute och går lite mer och har återupptäckt min cykel som tar mig snabbt och lätt dit jag vill. Lund är en trevlig cykelstad, förutom att det är kullersten nästan överallt och mitt stackars blygdben gillar inte att slås mot sadeln när det skumpar så där. Ska se om jag hittar en gelésadel att sätta på cykeln för att dämpa lite. På träningen njuter jag allt mer. Kroppen svarar på att få röra sig och i onsdags gjorde jag mina armhävningar på tå igen 🙂 Annars är jag tjockare än någonsin. Jag ser verkligen höggravid ut nu och blir allt mer svullen, känns märkligt. Älskar dock min runda, fina mage 🙂

Att få lite koll på kroppen och mina muskler igen har gett mig den tryggheten jag behöver inför förlossningen. Att komma helt försoffad och otränad till mitt livs utmaning har skrämt mig lite. Nu är det bara allt annat kring det som ska komma om 8 veckor som jag måste börja förstå. Sanningen är att jag fortfarande inte fattar att det är ett barn där inne, visst ser jag och förstår rent intellektuellt men känslomässigt är det svårt att ta in. När bm som leder vattengympan dessutom pratar om målbilden att få ha sitt barn i famnen reagerar jag mest med ett ”Hjälp!” Jag ska bli mamma! Det är något jag inte vet hur jag ska hantera och därför skyggar över. Att mannen och mina svärföräldrar dessutom kommer med bilbarnstolar och sulkys för barn  på 1 år gör mig enormt stressad. Visst är det bra att vi får gratis men jag kan inte tänka så långt fram! Jag vill inte leva i framtiden hela tiden, jag har fullt upp med nuet. Är så rädd att jag inte ska kunna ta till mig mitt barn och har nog med att hantera det. Jag vill också så mycket som möjligt njuta av bebistiden och inte alls tänka framåt om jag inte måste.

Snurrigt inlägg men det är snurrigt i min skalle, återkommer när jag kan tänka lite bättre..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s