Flyttröra och dunderförkyld

Satan vilken röra det är här hemma nu. Min vana trogen när jag ska sortera något så har jag allt fler tomma skåp och lådor samtidigt som de olika högarna på golvet växer. Hade gärna börjat packa men har inga kartonger. Var till affären för att höra om fruktlådor med fick tipset att komma tillbaka på onsdag då de har leverans, suck.
Det känns allt mer okej att sluta jobba nu. Ska dit i veckan och avsluta på riktigt men det är knappt jag orkar samla ihop mig nog för det. Kämpar fortfarande med att hantera sjukskrivningen och känns jobbigt att möta kollegorna när jag inte har något bra svar på vad som hänt.
Självklart ligger jag utslagen i en riktig mans-förkylning. Grön i näsan, ont i bihålorna, halsont och feber. Har inte varit sjuk en dag sedan november så jag gissar att det är en sån ”börjat slappnar av förkylning”. Sa jag att jag känner mig gnällig? :-s
Nu – sova. Och mysa med en livlig plupp förstås, hon har fått nåt tokryck där inne och jag hoppas hon håller på och vänder sig tillbaka med huvudet ner så jag slipper sparkarna ner i underlivet. Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s