Förbluffande återhämtningsförmåga

Fattar inte hur jag gör men jag mår bra idag, på riktigt. Helt sjukt vilka påfrestningar jag kan utsätta mig och stackars Pluppen för och ändå trampa på framåt.

Nu är väll förtjänsten inte min alls egentligen. Utan älskade mannen och min fina bm hade jag inte mått bra idag. Nu finns de där och tar min hand när jag sträcker ut den för hjälp och det stödet räcker för att jag ska ta mig upp på den svajiga linan igen.

Slutade som sagt i rätt tid igår. Ägnade kvällen åt att planera lite fler resor söderut, komma på att Bussgods är suveränt billigt att flytta med (199kr/20kg/paket) och räkna på föräldraledigheten lite. Somnade tidigt men var vaken några timmar i natt med mardrömsont i ryggen. Har ju min skada i ländryggen och nu börjar det bli jobbigt på riktigt. Hoppas naprapaten vågar knäcka loss lite av det som är stelt när jag kommer dit på fredag. Nåja, jag somnade om till slut och vaknade till en skön morgon med en stunds prat med mannen, lång frukost och nu har jag tränat Yoga och gjort avslappning. Om en halvtimme är dags att knata bort till jobb och äta lunch innan jag börjar dagens arbetspass, som ”bara” är 8 h idag med!

Visst, stressknuten är där i magen men jag kämpar med den. Byter ut alla ”måste göra på jobb” tankar till ”måste ta hand om Pluppen”, effektiv tanketräning.

Kram på er alla fina, för att ni också finns och bryr er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s