Vill inte!

Jobb i morgon igen, och jag vill inte. Nu har jag iof bestämt mig för att gå hem efter 8 timmar, oavsett vad som händer. Men bara tanken på att gå dit får mig att vilja gråta. Det får bli ett samtal med cheferna i morgon om min minskade arbetstid. Från och med nu kommer jag att jobba max 80%. Om det sen blir via sjukskrivning eller att jag kompar ut övertid, det får vi se.

Vad som fått mig att bestämma mig? Att jag håller på att bli tjock! (Därför utgår också denna veckas magbild, fixar inte att se eländet)

Jodå, jag vet att jag ska gå upp i vikt och bli rundare om magen för att Pluppen växer där. Men det här stress-fettet jag äter mig till genom att trycka godis för att orka hålla mig vaken den där 14:e arbetstimmen, det är inte okej. Så mycket är inget jobb eller några kollegor/vänner värda, inte på långa vägar. Inte när samma kollegor/vänner drar undan mattan för mig gång på gång när jag försöker bygga upp stabilitet på mina avdelningar.

Sur är vad jag är. Dessutom ledsen över att jag inte litar ett dugg på att jag faktiskt kommer leva upp till ståndpunkten med den minskade arbetstiden. Som en backup har jag nu i alla fall mailat min barnmorska och berättat hur jag mår. Utifall att jag skulle få för mig att allt är bra igen när vi ses på fredag.  Ska också ta med mannen på bm-besöket så kan han fatta de sakliga och objektiva besluten, jag är ju uppenbarligen inte i stånd att göra det 😦

Jäkla skit. Det var inte så här det skulle vara att vänta barn. Pluppen som är så efterlängtad och jag som sett fram emot att få njuta av vinterfjällen och dra ner på tempot de här sista månaderna. Förbereda mig på att bli mamma.

Vill mest bara sätta mig på nästa flyg ner till mannen och gömma mig i hans trygga famn. Det är tur att det faktiskt är dags att göra just det redan på torsdag. Längtar väldigt mycket.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s