Min knasiga, älskade unge

Hemma! Eller ja, jag har varit hemma sedan halv ett i natt men jag var tvungen att sova och sedan jobba däremellan. Dessutom blev det bråttom att boka lite nya biljetter för kommande resor och så har jag pratat med mannen en stund.

Tack snälla söta fina ni för fina kommentarer på mitt förra inlägg. Rul var speciellt och vi hade en fantastisk bm som berättade och var engagerad. Vi fick förutom den bild jag lade upp i fredags en annan där pluppen gör yoga tror jag allt:

Ser ni vad som är vad? Vi fick kämpa lite först. I mitten är huvudet, helt inklämt mot bröstkorgen och magen. Rumpan är uppe till höger och benen är rakt bakåt över huvudet. Det roligaste var ändå att hon irriterat började slå med sina små händer på sina knän, eftersom hon fick dom i ansiktet… 😉

Efter rul så var det besök hos min fina bm M. Hon är verkligen helt makalös och är ibland nästan mer entusiastisk än vad jag är. Men så såg hon mig ju sist när jag mådde så dåligt. Det är som lite skillnad nu… Hur som helst var hon strålande nöjd med min viktuppgång (någonstans mellan 5 och 7 kg, har inte stenkoll på vad jag vägde just innan jag plussade eftersom jag kanske väger mig en gång om året), jättenöjd med hur jag mådde och allmänt bara fin. Något hon inte gillade däremot var mina sammandragningar. Hon ville sjukskriva mig på deltid men naturligtvis så satte jag mig på tvären. J var inte så himla imponerad av mig efter det kan jag säga :-/

Nåja, hon släppte mig inte med mindre än en läkartid om två veckor, då vi ska se hur det artar sig. Fram tills dess har jag på mig att bevisa att jag kan jobba ”bara” heltid. Kändes faktiskt väldigt meningslöst att bli deltidssjukskriven när det varit så galet på jobb. Jag hade ändå inte kunnat gå hem.

MEN idag så tror jag allt det har regnat manna från himlen! Det första som möter mig när jag kom in på jobb var ett nytt ansikte i receptionen, inne i butiken så var K glad och nöjd efter helgen för hon hade fått hjälp i städet av T som börjat i disken nu bara så där och M som kockar i vanliga fall. Vid lunch så såg jag ännu en obekant som tydligen ska hoppa in i servisen en vecka. Och så har vi fått några som kan jobba i köket lite då och då också. Mina chefer har uppenbarligen trollat under de senaste fyra dagarna. De här tjejerna och killarna är sådana som ska jobba på andra anläggningar runt om oss men som vi med hjälp av deras chefer fått upp tidigare. Kan tilläggas att vi betalt resan upp, vi är som sagt smått desperata. Hela personalstyrkan har gått och balanserat på gränsen till utmattning ganska länge nu och som ansvariga så har vi bitit på naglarna och hoppats att dom håller ihop lite till.

Så kanske, kanske kan vi andas ut lite nu. Jag ska i alla fall känna efter i två veckor och sedan träffa doktorn. Jag har faktiskt börjat falla till föga för idén att vara sjukskriven några timmar i veckan. Om inte annat hade det gjort att jag slapp använda all min komptid och/eller få karensdagar varje gång jag behöver vara hemma för att jag har ont och sammandragningar.

Jaja, just nu njuter jag av att ha koll på tillvaron igen. Och så är det hög tid att sova för natten, omedelbums! *försöker beordra mig i säng*

Kram på er!

En tanke på “Min knasiga, älskade unge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s