RUL

Var faktiskt löjligt lugn inför rul, men så har jag ju fått se pluppen några gånger innan och alltid fått höra att det ser så fint ut. Allt var på rätt plats och i rätt storlek. Eller tja, huvudet var nästan en hel vecka före i storlek. Men bm tittade på J som satt bredvid och konstaterade bara att konstigt vore annat med den pappan… 😉 Med tanke på att jag också hade stort huvud när jag föddes så blir det nog så. Aj, liksom….

Och så bad vi om att få veta vad det var för kön på bebisen. Det var inte så lätt för henne att få en titt då pluppen rörde sig så mycket och just då låg som en fällkniv. Men till sist så! Av vad hon och vi såg så verkar det som att det är en liten tjeja som ligger där inne 🙂 Jag ska bli mamma till en liten tjej!
Jag trodde att det skulle spela någon roll för mig vad det blev, har av någon märklig anledning alltid velat ha en tjej. Antagligen för att jag är uppvuxen i en familj med bara tjejer, har känt mig vilsen vid tanken på att uppfostra en pojke. Men nu känner jag inget särskilt faktiskt. Jag har en plupp inuti som jag älskar över allt annat, det räcker.
Berättar mer om rul sen, när jag är hemma och har en dator. Tills dess ska jag ägna helgen åt att mysa med mannen så det blir lite extra tyst här till på måndag.
Önskar er alla en fin helg!

26 tankar om “RUL

 1. Vad fin hon är, er lilla tjej! Jag sitter här och kommer på mig själv med att nicka igenkännande när jag läser ditt inlägg, både när det gäller huvudets storlek i förhållande till övriga kroppen (det var samma för oss vid RUL) och tankarna om att eventuellt få en son när man vuxit upp i en familj med bara tjejer. 🙂
  Stor kram till dig och lilltjejen!

 2. Jag får ju gåshud av lycka – underbara lilla Plupp!
  Så skönt att höra och se att allt är bra där inne – och med dig! Hon kanske ”växer i” huvudet tills det är dags att komma ut.
  Lyckokramar! /Sofia

 3. Stort grattis till en Perfekt Plupp 🙂 Och jag tror det blir så som du känner nu, lyckan över Barnet spelar ut könet. Men kanske blir det mer en person när man vet?

  • Tack 🙂
   Har funderat på det där, om det blir mer en person nu när jag vet könet. Jag tror faktiskt det, i alla fall för mig. Inte för att det är så viktigt vad det är utan mer att det är. Att kunna säga hon eller han istället för ett diffust bebisen/den/pluppen/h*n. Ett mer direkt omnämnande och tilltal helt enkelt.
   Sen återstår att se om bm såg rätt, det vet man ju aldrig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s