Ny vecka och ny magbild

Jag går in i v.19 idag och Pluppen har buffat som attan hela morgonen ❤ ❤ <3. En ny magbild ligger här . Men jag undrar var h*n ligger egentligen för om jag ska gå efter bilderna så växer rumpan mer än magen :-S

Jag hoppas att det är amningsfettet som sitter där och att det försvinner snabbt sen. Skulle faktiskt tro att det är så, är så extremt lik min mamma i kroppen hitintills i graviditeten och hon hade mjölk i överflöd samt kom i de jeans hon hade som 15-åring bara några veckor efter förlossningen.

Är annars överdjävulskt trött idag och har sovit 12 h i natt. Vaknade med en ledsen och övergiven känsla, dålig start på dagen. Ska vara inne idag och ägna mig åt att baka och laga mat till frysen så att jag har i veckan. Laga mat när jag kommer hem från jobbet är inte att tänka på, är för trött då. Börjar ifrågasätta det här med att jobba heltid också. Hade ju så ont i magen igen både i fredags och igår och nu är jag helt slut. Ska bli skönt att träffa min fina bm på fredag och höra vad hon säger.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s