Fredag!

En lång natts sömn med tillhörande helt absurda gravid-drömmar (vad gör alla hormoner med hjärnan egentligen?) så ska jag strax gå iväg till jobb. Blir en lång dag idag men sen ska jag ta helg. Har enormt svårt att bli sams med mig själv om det här med att vara hemma som jag ska. Men samtidigt känns det förstås helt underbart. Tänk, jag är snart ledig i två dagar igen OCH är ganska pigg!

Kanske ska ta och fixa skidorna så att jag kan ge mig ut på en tur i dalen under helgen, det om något skulle fylla på energin och livslusten. Eller så kanske isen äntligen har lagt sig på söndag och jag kan få användning för skridskorna? Isen och kylan har dröjt lika länge här som i resten av landet, vi är nog en månad efter skulle jag tro. Men nu ligger isen i vikarna och det är nog inte långt kvar innan träsket också är fruset. Och då, då blir det skridskoåkning och pimpelfiske! Tjoho!

v.16+5 idag förresten och magen blir allt lustigare. När jag vaknar på mornarna och kikar nedåt naveln så ser det ut som om det är en stor honungsmelon intryckt under skinnet. Stenhård och väldigt avgränsad är den där jätteknölen där och bara är. Ska ta en bild på fenomenet i morgon tänkte jag och skicka till mannen, och om jag inte får allt för mycket noja av inbillade valkar och annat så kommer den även upp här.

Kram på er!

2 tankar om “Fredag!

  1. Lustigt det där. Jag fick aldrig så… Så att det syntes när jag låg på rygg. Alla andra la upp roliga foton i forum och sånt. Tror det tog till vecka 26-27 som det syntes när man låg på rygg. Naturligtvis gick ju magen mer ut än in, eller vad man ska säga. Men jag fick aldrig den där tjusiga, avgränsade ”bollen”. Jag undrar varför?

    • Tjusiga vet jag inte, det ser snarare helt vansinnigt ut. Tror jag såg för mycket på Alien när jag var liten.. ;-S

      På mig sa läkaren att det var urinblåsan som tryckte upp livmodern så där högt när den var full. På kvällen är det så som du beskriver, mer utåt än som förut inåt. Men visst är det lustigt hur olika vi bär våra barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s