Märkligt

Är hemma idag med men det kryper i kroppen. Normalt sett skulle jag ha jobbat helgen för att kompensera de två dagar jag varit borta i veckan men det ska jag inte göra den här gången. Får lite lätt panik faktiskt, för vadå, ska jag vara ledig!!?? I magen är det gudskelov lugnare idag. Inte ont utan mer ömt, som rejäl träningsvärk. Och så sparkas det!!! Inga jättesparkar men till skillnad från förut när det mest känts som en liten blobb som bytt form där inne så känner jag nu små buffar på avskilda platser i magen. Älskar det!

Nåja. Eftersom jag normalt sett ignorerar min kropps signaler om trötthet och smärta så är allt detta nytt för mig. Har lite gett upp tanken på att kunna känna när det är för mycket utan siktar nu in mig på att sätta upp faktiska hållpunkter för vad jag får och inte får göra. Bla ska jag jobba max heltid. Är jag hemma någon dag så ska jag INTE jobba ikapp det sen utan faktiskt ta det som extra ledig tid. Om det blir kris på jobbet så ska jag lägga mer energi på att hitta någon som kan hoppa in, inte som nu jobba extra mycket själv.

Låter väll som en rimlig plan.

För övrigt så är det hög tid för mig att börja träna igen, det borde jag ha ork till om jag inte jobbar så mycket. Så om jag skriver det här; Idag ska jag ta fram Pilatesbollen och köra ett pass! Det får bli dagens uppgift helt enkelt.

Kram på er!

3 tankar om “Märkligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s