Vila

Har tagit det lugnt både i går och idag på jobbet, men självklart inte kunnat hålla mig ifrån att flytta på några, (ehhh många…) tunga saker. Allt eftersom dagen har gått så har magen spänt mer och mer. Nu på eftermiddagen har det varit som att ha en korsett runt nederdelen av magen, väldigt obehagligt. Ringde min fina barnmorska nere i Lund och hon beordrade hem mig till soffan och äta praliner några dagar. Hon trodde inte att det var någon fara men ville att jag skulle ta det lugnt. Typiskt, jag som har så mycket att göra!

Men självklart lyder jag och ligger nu nedbäddad under filten i soffan och försöker slappna av. Lättare sagt än gjort :-S Blir så klart livrädd att all stress under helgerna har skadad pluppen. Tänk om allt går fel nu!!? Om det inte har gått över i morgon så åker jag in till bm i Kiruna och ber dom kolla om det är något fel. Nojja!

3 tankar om “Vila

  1. Då ligger vi nerbäddadde båda två! Jag har värsta migränen och spytt massa av det, jobbigt att inte kunna ta sina vanliga mediciner. Vi får hoppas vi mår bra snart båda två!!! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s