Sjuka mardrömmar och hallucinationer

Vad är det med graviditet och sjuka drömmar egentligen? Har drömt jobbiga och märkliga drömmar i flera veckor nu. När J är här frågar han alltid på morgonen om natten var jobbig för jag gnyr och fäktar tydligen en hel del i sömnen.

Men morgonens otäckheter slog alla rekord:

Mitt i mitt halvsovande, ickevakna, tillstånd mellan snoozningarna så ”ser” jag en enorm spindel på väggen några decimeter från mitt ansikte. En spindel i storlek av en glödlampa och lika tjock. Att jag bor i typ Antarktis och att dessa varelser rimligtvis inte finna här, det är petitesser som min hjärna inte bryr sig om det minsta. På tre millisekunder var jag uppe och på andra sidan rummet samt taklampan tänd. Glodde storögt på väggen men där var ju förstås ingen spindel. Adrenalinet dröjer sig dock kvar i kroppen, lika bra att jag beger mig till jobbet…

2 tankar om “Sjuka mardrömmar och hallucinationer

  1. Det händer mig ibland, jag vaknar och är helt säker på att det finns en mus under sängen, tänder lampa och kommer någonstans där på att det nog kanske inte är så himla troligt att det kommit in en mus som bosatt sig under min säng. Och varje gång sitter Nova bredvid, blinkar med ögonen och undrar vad som flugit i mig 😉 Skitkonstigt! Jag har funderat på vad det kan bero på och tycker mig kunna härleda det till när jag har mycket omkring mig, när kroppen är på helspänn. Men vad vet jag. Tur att det inte är så jämt och ständigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s