En jävla skitdag!

Egentligen är allt bra tror jag. Är genomtrött och hormonstingslig men i övrigt lugnt.

Förutom dagens dust med apoteket som plötsligt inte alls vill lämna ut min medicin. Hur mycket ska jag behöva bråka och kämpa egentligen? Nu var jag ilsken och jävlig nog för att tvinga till mig mina tabletter av apotekskärringen, men ska jag verkligen behöva slåss för allt? Och behöva bli orolig hela tiden? Det enda tanten lyckades med var att skrämma mig igen kring ev skadliga effekter på mitt barn. Tänk om jag gör något som skadar mitt barn! Ångesten maler i själen, jag som hade lyckats få den att lugna ner sig 😦

Jag har nu skickat ett mail till min barnmorska med frågan om inte läkaren på mvc kan stå för mina recept i fortsättningen så att jag vet att jag får ut mina mediciner. Hoppas det går att lösa.

Känner mig mitt i allt oerhört tacksam över att jag ändå alltid är så pass stark att jag kan kämpa för det jag behöver. Det är inte konstigt att människor med psykiska problem blir utslagna i vårt samhälle 😦

5 tankar om “En jävla skitdag!

 1. Jättekram!

  Det brukar också drabba mig när jag är som mest sårbar och skör/ledsen/nere.

  Hoppas du slipper mer sånt på länge och att det får gå smidigare framöver.

  • Tänkte på dig Jenny mitt i allt ihop och kände en sådan maktlöshet. Vi är så satans utlämnade till en mängd människors godtycke och egna idéer. Ibland undrar jag hur många som arbetar i vården som faktiskt lyssnade på lektionerna som tog upp frågor kring etik, psykologi, bemötande i kris och inte minst att alltid arbeta efter vetenskapligt bevis eller beprövad metod.
   .
   Är fortfarande arg märker jag, undrar om det är själens sätt att öva på att försvara mitt barn? Det här att jag blir så vansinnigt arg när jag/mitt mående/mitt barn blir hotat.

   En enormt stor kram till dig och Disney!

 2. Ja, de som lyssnade är få. Men det finns de som har empati.

  Jag har mött en del riktiga dårar.

  En som sa att jag var hypokondriker-dagen innan mitt nyom rasade ut..
  Hon som inte tog mig på allvar när jag hade värkar. Var jag var på sös en hel dag och ingen fattade att jag skulle föda…:( De skulle precis skriva ut mig när jag öppnade mig. Smack. Snabbt gick det.
  Doktorn som tyckte jag skulle äta linfrön när jag hade infektion i livmodern.
  Jag har många såna dummänniskor med mig-förut och det är så väldigt jobbigt och hemskt att ha med dom att göra. När det gäller ens barn. Och man vill göra allt men ingen lyssnar. Finns ärligt inte mycket som är värre. Maktlös. Ja.
  Det gäller att hitta de fina och nu har vi det. Men först efter att ha mist två barn.
  Så långt det kan behöva få gå..

  Ja, och jag gissar att du kommer vara det då och då. Arg. Men använde det nästa gång. Det är lätt att bli handfallen. Men det är aldrig försent att ringa igen.. Jag vet inte. Kanske 🙂 Jag med. Men det är bra att vara arg. Det stärker oss som blivande mammor. Det är ett som är säkert.

  Kram på er med! ❤

  • Det är ju så, att deras ignorans har kostat dig det mest värdefulla. Dom kan bara konstatera att dom gjorde fel och så i bästa fall lära sig något av det, men dom har inte förlorat något. Livets jävla orättvisa.

   Styrkekram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s