Jobbjobbjobbjobb

Eh, har jag någon gång tidigare  nämnt att jag jobbar för mycket…? Den senaste månaden har jag i alla fall inte orkat vara så mycket på jobbet så jag har kanske fått ihop 30-35 h/vecka. Jag har varit lite orolig för att jag hamnar på för mycket minustid och att jag inte kommer orka jobba ikapp den sen.

Mohahahahaha (hånskratt för den som undrar).

Denna vecka är jag hitintills uppe i 47 h och då har jag inte räknat med de timmar som blir i morgon. Nästa vecka är jag schemalagd 56 h hitintills, vi får se hur många det blir i slutänden. Det är tur att jag i alla fall mår bättre även om illamåendet fortfarande är som ett ovälkommet besök som inte fattar att gå hem. Värst är det på kvällarna eftersom jag även blir trött då. Kul att jag jobbar till 22.30 minst tre kvällar nästa vecka då… Ännu bättre att det är jag som lagt schema så vem fasen ska jag skylla på? Anledningen till denna arbetsanhopning är ett enormt viktigt event som äger rum i regionen från och med igår till nästa söndag. Och det finns ingen annan som kan jobba i mitt ställe. Vi som är här har redan scheman som liknar mitt, dvs upp mot 60-70 h och vi är som inte fler här. Grannanläggningarna är lika uppe på tå så deras personal jobbar också lika mycket.

Jag hoppas att inte pluppen far illa av att mamma jobbar som en idiot, jag lovar att vila massor sen. Eller ja, i alla fall inte jobba mer än heltid de närmsta veckorna. Vi ska ju orka med julen också…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s