Är det meningen att jag redan ska må bättre?

I går var en bra dag. Även idag har jag mått bättre även om natten var hemsk eftersom jag glömde att ta mina Lergigan innan jag gick och lade mig och därför sov som en kratta med massor av oroliga drömmar och illamående. Brösten ömmar som galet, magen har fått den där lilla kullen vid naveln, humöret åker berg och dalbana (naturligtvis går det ut över den stackars tålmodige mannen), jag får blodtrycksfall hela tiden och är trött. Men, på det stora hela mår jag bättre. En del saker är roligt att göra numera, magen är inte lika uppsvälld och jag är mycket piggare än för någon vecka sedan. Illamåendet är bättre även om det kanske mest beror på Lergiganet jag äter på dagen, men både i går och idag så har jag glömt min tablett mitt på dagen och faktiskt inte känt av det.

Men allvarligt? Ska det börja vända nu? v8+5 idag. Borde det inte dröja ytterligare några veckor innan det vänder? Naturligtvis tror jag att något är fel. Särskilt som jag också haft rejäl värk i ländrygg och nedermage sedan igår. Rimligtvis är det väll växtvärk men i min hjärna är det inte riktigt så…

 

2 tankar om “Är det meningen att jag redan ska må bättre?

  1. Nä =) För mig har symptomen kommit och gått fram till vecka 12-14 typ. Flera dagar i rad då man inte kände nåt alls och sedan några dagar som är sämre igen. Tycker det låter som du har rätt mycket symptom ändå =) Vissa dagar kände jag absolut ingenting utom ömma bröst och allt var fint ändå =)

  2. Kom på det sen, att jag snart är i v.10 faktiskt och att det kanske inte är så konstigt att kroppen börjar vänja sig vid hormonerna nu.

    Ska försöka njuta av att vara pigg istället för att nojja..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s