”Pumba – Hela du är en gasboll!”

 

Typ, eller ganska exakt ;-S Morgonens frukost bestod av havregrynsgröt med fikon och linfrön så får vi hoppas att det kan bli någon slags rörelse där inne. Som det är nu går det då rakt inte, kan knappt andas eller böja mig ner till golvet eftersom magen är så spänd att den tar emot.

Förutom detta så mår jag helt klart bättre. Är äntligen hemma hos mig själv igen och njuter av det i fulla drag. Men jag orkar inte mycket. Igår gick jag upp kl 6 för att ta mig till Köpenhamn och flyget hem. Blev hämtad på flygplatsen av fina K och M för att åka direkt till kyrkan och vännens bröllop. Hem, kasta in väskorna och byta om för att sedan ge sig upp på middag och fest. Hade jag tänkt i alla fall. Kl 20.30 gick jag hem, mitt i huvudrätten. Var så trött att jag skakade och det flimrade för ögonen. Jag hade dessutom blivit osams med min bordsgranne som var en puckad mansgris i 70-års åldern som roade sig med att häva ur sig den ena kvinnoförnedrande åsikten efter den andra. När han sedan angrep mig och hela dietistkåren och kallade oss dumma och efter så brast det. Hade jag mått bättre hade jag nog lyckats sätta honom på plats genom att påpeka att han var oförskämd och att det var ett bröllop och vi därför borde prata om trevliga saker. Nu blev det inte så och jag skäms. Tror dock inte att så många andra märkte det, men ändå. Jag vill inte vara så barnslig. Fast något jag önskar att jag påpekat, nu när jag ändå var korkad och inte kom med något smart, var det faktum att han var rejält överviktig antagligen fet enl medicins definition. Detta medan jag är smal/helt normal. Undrar vem som har rätt egentligen…??? Gubbjävel.

Hm, ja. Jag är lite instabil. Skyller det på hormonerna. Känner av graviditeten mer och mer. Förutom de galet ömma brösten som är enorma så är ju illamåendet en ständig följeslagare. Utöver det kommer; ännu lägre blodtryck än vanligt, yrsel, trötthet, förstoppning, gaser, finnar och så den här ilskan, blir skitsur för allt och inget.

Och så hade jag den där romantiska bilden av att det är vackert att vara gravid. Har sällan känt mig så oattraktiv. Häftigt är dock att jag börjar känna av att det är något som händer där inne. Magen är som sagt svullen av allt där inne men det är tydligt att det är något annat som trycker ut tarmarna för nedre delen av magen är stum på ett sätt jag aldrig känt förut. Spännande! 7+5 idag, dagarna rusar iväg!

En tanke på “”Pumba – Hela du är en gasboll!”

 1. Åh, tack för din kommentar. Jag hittade hit tack vare den, och tänk så lika vi känner =).
  Hihi…

  Och ja, vilken gubbjävel, rent ut sagt.
  Förstår att du gick därifrån, med tanke på hur du mådde och hur han betedde sig. Synd att du inte orkade sätta han på plats ;). Men du fick sista ordet nu iallafall.

  Massa kramar/
  Luiza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s