BIM -2 (eller nåt sånt) och skendräktig?

Har klurat på om jag vågar skriva nåt. Dels för att det plötsligt känns så privat när det är en till person inblandad och jag på något sätt även hänger ut honom när jag skriver här. Men också för att jag är rädd att känna mig fånig som har tretusen inbillade symptom.

Nåja, här kommer det. I söndags morse, 7 dagar efter omslag vaknade jag med en grym mensvärk i ländryggen. Mannen fick massera mig en stund och efter någon halvtimme släppte det och kändes inte mer. Under veckan som gått har brösten ömmat mer och mer. BH är bara att glömma, här är det fleecetoppen som gäller även om också den skaver på bröstvårtorna. Och så igår, av någon anledning, upptäckte jag att jag är blålila om bröstvårtorna. Inte mörkare men under huden på själva toppen så är det en massa blodkärl. Jag sover också dåligt även om jag är trött och så svettas jag en massa på nätterna samt är uppe och kissar 1-2 ggr/natt. Men det mest slående just nu är en annan sak (ber om ursäkt för detaljerna i förväg): Det lila underlivet. Som den fertilitetsturist jag i grund och botten är så har jag ju för vana att leta graviditetstecken i de mest märkliga ting. Detta har jag faktiskt kollat förut och med besvikelse konstaterat att jag är rosa/röd. Men igår, i samband med blodansamlingarna på brösten, så var jag ju tvungen att se efter. Och gisses jag är lila, ingen tvekan där inte!

Antingen är allt detta tecken på att det är någon som bor i mig eller så är jag som så många gånger förr skendräktig. Hoppas förstås på det första…

4 tankar om “BIM -2 (eller nåt sånt) och skendräktig?

  1. Hehe och om du vill ha bh när det blir tyngre finns det inlägg som INTE skaver som du kan ha i bh:n, de är fantastiskt lena och gör att man kan ha bh. De är ljuvligt sköna att ha i.
    Ska finnas på apoteket. Rekommenderar.

    Hihi vad roligt! 🙂

  2. Ah, tack för tipset! Just nu går jag med mina hemmagjorda ”värmeilägg” i min fleecebh, allt för att minska friktionen. Tror det blir bekvämare med amningskuporna då de där värmeiläggen är gjorda av två gamla fårskinnstofflor 😉 som jag helt sonika klippte sönder för några år sedan då jag får hemskt ont i brösten när det är kallt.

  3. Ping: Att sammanfatta ett omtumlande år « Bebisfrön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s