Kunde inte låta bli…

Idag åker jag ner till J. En vecka på samma plats, det är riktig lyx det. Skulle ju dessutom låta bli Äl-testen och bara se vad som händer. Som om jag trodde på det själv *hånskratt*

Testade följaktligen från igår som var cd10 (vart tar tiden vägen förresten?). Ett svagt andrastreck fick mig att ana oråd. Så nu i morse gjorde jag om och vad får jag inte se… Två starka streck och en smiley! Självklart tar jag två test, det dyra testet för att bekräfta strecken på den billiga stickan, är ju ganska rutinerad nu.

Jag blir inte klok på någonting med min kropp, varför har jag plötsligt omslag på cd11? Kanske för att jag tänker på försök och gärna vill pricka in ÄL med när vi träffas? Eller kanske på grund av den helt galna jobbstressen jag utsätter mig för? Antagligen en kombination och sett ur det perspektivet så känns det helt rimligt att cykeln påverkas, snarare vore det konstigt om den inte gjorde det.

Men ja, det finns en riktig chans denna gång. Något som vi inte hade kunna undvika ändå men nu vet jag. Och jag är livrädd. Skräcken över hur jag kommer reagera när stickan är blank om 14 dagar, när blodet kommer. Jag måste lyckas komma ihåg att det inte är bråttom, att vi kommer utsätta oss för chansen om och om igen.

Och samtidigt; jublande lycka över att vara på väg igen!

5 tankar om “Kunde inte låta bli…

  1. Njut bara av din vecka. Det är bra att du har tryggheten att veta att du har många försök framför dig oavsett hur det går denna månad.

  2. Tack fina ni. Njuter gör jag och ledig är jag, i alla fall idag. I morgon och resten av veckan är det jobb igen, fast bara så mycket jag känner för som tur är.

  3. Ping: Att sammanfatta ett omtumlande år « Bebisfrön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s