Berg och dalbana

Hej vad det går!

Harmonin och lyckan hänger kvar hos oss båda, tänk att vi uppenbarligen har förmågan att ta oss igenom problem och kan finna bra lösningar. Framtidstanken har nu vidareutvecklats till nåt ännu bättre. Eftersom vi gärna vill bo tillsammans men nu inte kan så tänker vi nu försöka skapa två hem som vi båda känner oss lika trygga och avslappnade i. Det tror jag är viktigt eftersom vi kommer vara hos varandra långa perioder.

Förutom det är jag som vanligt inne i *kaosjobbaförmycket* igen. Vi stängde igår, äntligen! Och då tänkte jag att jag skulle få göra saker och ting i min takt. Men inte. Igår fick jag ett stort bröllop som ska offereras NU, en intervju med Allt om Bröllop samt friköpning av bilder NU, personalplaneringen för 2012 ska vara klar NU, halva min station är inte städad efter stängningen för igår satt jag i möte med det blivande brudparet, jag behöver gå igenom de lämnade personalbostäderna NU, slutstäda en annan byggnad NU, hålla rent i vandrarhemmet som fortfarande är öppet VARJE DAG, fylla på köken i vandrarhemmet NU, ha utvecklingssamtal med mina tanter NU, ha utvärderingsdag hela onsdagen med driftsgruppen, läsa det nya styrdokumentet I MORGON och så TUSEN andra rutiner och extrauppgifter jag måste ta itu med innan jag flyger ner till Skåne och kärleken på söndag och sen är ledig en hel vecka.

Men jag MÅSTE klara av att prioritera detta. Jag märker att irritationsnivån stiger katastrofsnabbt och jag blir rädd. Rädd för att jag kommer jobba så hårt att även nästa besök hos min fina J kommer sluta i katastrof för att jag är så trött att jag inte orkar med mig själv ens.

Lösningen? Jag vet inte. Hur mycket jag än försöker prioritera bort så hinner jag inte och knuten i magen blir allt större. Hur svårt ska det vara att inte jobba för mycket?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s