Sådär ja, cd1

Nu verkar den ha kommit igång, mensen alltså. Jag visste ju att mina funderingar var grundlösa men ändå… Å andra sidan är jag glad att den kom idag, det betyder att jag fortfarande har en cykel som är mer regelbunden än någonsin förr!

Vi pratade om min ledsenhet och oro igår. Han förstår säger han men vill ändå vänta. Det vill jag också, i alla fall i relationen. Det är som två olika saker; Jag vill ha barn NU!  Men i relationen vill jag inte ha barn nu, jag vill ha tid att lära känna J bättre.

Som med allt i den här processen så är det komplicerat och dubbelt, suck.

2 tankar om “Sådär ja, cd1

 1. Ojdå… jag har visst missat en del!! Min sida tycks inte ha uppdaterat dig, det är ju flera inlägg som gått mig förbi. Trist 😦

  Vad skönt att du får tillbaka lite av ditt lugn hemma, hoppas att nötet fortsätter hålla sig borta. Sk*t du i påhopp om negativitet och annat krafs, hon är ju helt klart rätt så intelligens- och hyfsbefriad.

  Jag kan inte råda dig i detta med mannen… men jag förstår din frustration. Jag har skrivit in mig på en nätdejting sida (:D) och jag tycker att det är rätt så jobbigt, det känns lixom inte ärligt att planera IVF och samtidigt dejta. Egentligen förstår jag inte varför jag gör det, men det kanske kan leda till något bra? Eller kanske inte.

  kramar om!

  • Oj, vad spännande att du går i dejtingtankar! Och visst är det jobbigt! På ett sätt har livet blivit lättare och mer självklart efter beslutet om att försöka få barn på egen hand, men plötsligt blir en ev relation en hinder…

   Är dock övertygad om att det ordnar sig till det bästa för oss båda, avsett vad som händer!

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s