För mycket

Jag ska skriva ihop ett bättre inlägg framöver men just nu är det bara för mycket och jag är inte ensam hemma.

Men han är här nu. Och vigsel gick strålande bra och jag blev lika rörd som tidigare, kanske lite extra för rösten darrade ett ögonblick. J och jag har pratat i går kväll. Jag har berättat var jag gjort under våren och att det är enormt svårt att välja en annan väg än den jag redan slagit in på. Han vill något annat. Men just nu så har han, och jag i viss mån, slagit oss till ro i att bara umgås, ha roligt, äta god mat och allmänt trivas med livet. Så får vi se… Kanske vill jag släppa in honom och påbörja en relation, kanske inte. Just nu försöker jag vara i stunden och glömma alla krav och måsten.

 

Och för övrigt så sover han fortfarande på soffan, mer än en vänskaplig kram vill jag inte ha.

5 tankar om “För mycket

 1. Det är så dumt, det där med vårt avlånga land, för det hade ju varit så mycket skönare om ni kunde umgås, ha roligt, äta god mat och allmänt trivas med livet om ni sedan kunde stänga vars en dörr om er och liksom hinna smälta allting var för sig. Men nöden har ingen lag, och soffan funkar utmärkt! Och det låter som att ni har en fin och öppen kommunikation, värre saker har övervunnits, och kärlek kan som bekant försätta berg. Stor kram!

 2. Ta en sak i taget, känn mer och tänk mindre.
  Men framför allt prata mycket om hur ni känner och tänker för att undvika onödiga missförstånd.
  Lycka till!

 3. Ni är så fina!
  Var inne och läste era kommentarer för några dagar sedan och åh så det hjälpte. Funderade ju på vad det är för fel på mig som inte bara kan hoppa in i det. Men så är det ju, normalt sett så kan man dejta och sedan gå hem. Soffan får duga ett tag, men å så jag önskar det var en vanlig situation!

  Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s