1 dag kvar..

..till semester! Så himla skönt att ha en annan nedräkning att fokusera på än den till TD. (TD-6, inte för att jag räknar…)

Dessutom stängde vi för säsongen idag, bara det är värt att fira. Nu är det massor av jobb fram tills vi öppnar igen i början av juni. Men för en gångs skull ska inte jag göra allt det där, det är tanternas jobb i år. Är så himla skönt!

Har förstås jobbat hela helgen, som vanligt, och ska bara jobba lite till då jag måste förbereda inför det som händer i maj, vika lite tvätt, städa, packa och göra ärenden. Tur att inte tåget går förrän kl 16.30 i morgon. Då hinner jag vara på jobbet till halv två i alla fall, ska försöka börja tidigt så att jag får mycket gjort (inbillar jag mig..)

12 tankar om “1 dag kvar..

 1. Åh du får ha det fantastiskt!! Är inte så lite avis faktiskt…

  Ha en lööövely semester – ser fram emot updates! Och, jag hoppas på glädjebesked nu i veckan. Men who’s counting?

  Kram

  • Ska ha det fantastiskt! Såg på bilder från Western Australia och du milde så vacker det är!
   Och så blir det besked, huvva! Hoppas förstås att jag inte ska kunna dyka med dom där fantastiska valhajarna utan får nöja mig med att snorkla 🙂 Fast ärligt talat så tror jag nog att det blir några fler resor ner till Danmark. Är väll tidigt att bli uppgiven men dusomintehellerräknar vet ju hur tankarna går.. Varför skulle det fungera den här gången till skillnad från den förra?
   Hoppas desto mer för dig!

   Kram

 2. Hurra för semester! Hoppas du kan njuta riktigt ordentligt.

  Jag testade i morse, 12,5 dagar efter insem. Stennegativt. På kliniken ville de att jag skulle vänta till dag 16, så jag kommer testa igen längre fram om mensen inte kommit. Men jag anar att den är på G. Trist, men på något sätt är jag inte förvånad. Varför skulle första klinikförsöket fungera?
  Kram till dig! Håller tummarna.

  • Åh, nej. Men visst är det helt sjukt hur extremt negativt ett test kan vara. Det där jäkla strecket som bara lyser mot en 😦
   Någonstans hoppas man ju ändå att få tillhöra dom där som lyckas på första försöket, tänk om det varit så enkelt.
   Hoppas ändå att testet visade fel, men jag anar hur du känner. Går och väntar på samma 😦

   Annars ska jag bara njuta på semestern! Fast jag kommer nog hänga här en del ändå 🙂

   kram på dig!

  • Hej Matilda!

   Jag tänker inte bygga luftslott och inge en massa hopp – för när jag testat neg dag 12 så har det bannemig varit neg även dag 14.

   MEN med det sagt så kan dag 12 faktiskt vara för tidigt… Det finns ju en anledning till att man ska vänta till dag 14 :0)

   Håller tummarna för att det blir ett plus istället för tant Röd, men om inte – du klarar det. Jag lovar!!

   • Tack för pepp:et!
    Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, det är första gången jag är stimulerad och jag känner inte igen kroppen. Antingen har det funkat och jag var för tidig, eller så har det inte funkat. Oavsett vilket kommer jag – som du ju också skriver – att klara av det. Är ändå lugn, har väntat så otroligt länge på att få sätta igång att försöka på klinik så jag fokuserar på det positiva i att jag faktiskt försöker!

  • Tack! Ska njuta av att få rå om lillasyster allra mest tror jag 🙂
   Semestern kommer ni få läsa om men pluset blir det nog sämre med. Kan inte för mitt liv förstå hur det skulle kunna fästa nu, när det inte fungerat de andra två gångerna.. Pessimist? Nja, men realist kanske..
   Kram

 3. Söting, raring!

  Skönt att bröstet är okej, även om läkaren var dum!
  Och grattis i efterskott på namnsdagen! Jag tänkte på dig hela dagen, men var inte i närheten av datorn. Nu i efterhand kom jag på att ett sms hade ju funkat oxå… Nåja, bättre sent än aldrig! 😉

  Förstår att din väntan är lång, jag håller alla tummar och tår jag har för att just den HÄR gångens så går det vägen och det blir ett PLUS!
  …så att du inte får dyka. 🙂

  Men framför allt; stressa INTE och ha en så jäkla skön och underbar semester!!!

  Mina varmaste kramar,
  Sofia

 4. Tack snälla jagvilljagkan för att du kom med pepp till matilda. Och förlåt Matilda att jag var så negativ. Gisses så grinig jag varit de senaste dagarna. Hoppas förstås att du plusar i dagarna! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s