Ei Raskaana

Nähä…

Vaknade tidigt i morse med hjärtat dunkande i bröstet, inget blod, ingen mensvärk. Nu skulle livet bli annorlunda. Tog det digitala CB-testet och det är…….negativt! Av någon märklig anledning så slappnade jag av när jag såg beskedet och somnade om på en gång, mycket skumt.

Nu när jag vaknat till och ska försöka peta i mig lite frukost lyser de där orden mot mig på den digitala skärmen. Det var inte så det skulle se ut ju! Det som förbryllar mig är blodets bortavaro, de stumma och tunga brösten och det onda vid livmodern. Men ett CB-digital är ju så himla känsligt och det är dag 15 idag, eller snarare snart på timmen 14 dygn sedan jag kände ÄL…

Borde kanske börja planera nästa steg men jag orkar inte, det gör jag när och om blodet kommer. Nu är det fullt upp med att komma iväg på den där BodyPump-utbildningen jag ska genomföra i helgen.

Tack för alla tummar ni hållit, ni är bara för underbara allihop!

9 tankar om “Ei Raskaana

 1. Så jättetråkigt!! Men jag förstår faktiskt känslan av lättnad – för då har man ju faktiskt fått ett besked även om det är totalfel besked!!!

  Du behöver inte planera nästa steg riktigt ännu, om jag vore du skulle jag ta en stund och sörja lite först…

  Varma jättekramar!

 2. Tack för stöd tjejer. Nu har både blodet och tårarna kommit 😦 Som tur är har jag fina vännen E som har ägnat en stor del av sin arbetsdag åt att lyssna och trösta så nu är jag ganska okej igen. Hon sa samma som jagvilljagkan, jag måste inte ta några beslut idag. Ska istället försöka attacksörja för om 2 timmar börjar utbildningen och jag ska börja leverera.. Är ändå okej, vet att jag älskar träningen så jag ska låta mig gå helt upp i kursen. Ska bli skönt att tänka på annat. Tar nya tag på måndag. Kram på er!

 3. 😦
  Du behöver verkligen inte tänka på nästa gång redan, ta det lugnt och ha en härlig träningshelg (det vet ju jag soffpotatisen att du gillar).

  Kramar i mängd!

 4. Finaste ni! Att samla sig var inte helt lätt. Ska uppvisa entusiasm och glädje..känner varken eller 😦 Väldigt skönt att att röra sig däremot. Hoppas att jag är lite mer samlad i morgon. (Ursäkta bristen på kommentarer hos er, har en stenålderstelefon som varken låter mig logga in på min sida eller skriva på era.) Är åter internet på söndag kväll, känner mig väldigt avskuren från omvärlden utan dator 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s