”Gå omedelbart tillbaka till gå..”

Generalrepetitionen är över: Blod.

En dag för tidigt, eller inte. Uppenbarligen har jag cd1 exakt 14 dagar efter LH-toppen inte 14 dagar efter ÄL. Så har jag lärt mig det…

Men vet ni, jag känner ingen direkt besvikelse. Nu behöver jag inte gå och fundera på om det lyckades eller ej, på något sätt är det alltid lättare att veta än att leva i ovisshet.

Jag visste också att det var mycket som inte var något vidare optimalt vid försöket, nybörjarfel så att det skriker om det.

Ska ringa och boka vul om 10 dagar, om dom har någon gynekolog på plats den veckan dvs. Kanske läge att ringa AVA också, för en ny plan. För nästa gång ska jag åtminstone göra vad jag kan från min sida för att det ska gå vägen, något ska jag väll ha lärt mig.

Nu ska jag ägna mig åt sällskapet, vi ska ut på skidorna idag!

4 tankar om “”Gå omedelbart tillbaka till gå..”

 1. Vad tråkigt!! Men som sagt – generalrepetitionen, första försöket ”på riktigt” kommer snart :0)

  Sen måste jag säga att min cykel levt rövare ända sedan jag började den här processen – en cykel som ALLTID varit 27-29 dagar med omslag dag 12 till 14 har helt plöstligt blivit vad som helst mellan 24-31 dagar och omslag oftast dag 10-11… Så jag skulle inte dra för stora växlar på dagarna riktigt ännu 😀

  Sen – jag gillar själv inte de där ”det skulle faktiskt kunna vara…” grejerna, när man bygger luftslott av hopp… Men trots det undrar jag om du har testat?

  Ha en skön dag på skidorna!!

  kramar

 2. Min cykel har också spårat ur lite smått, även om den kanske inte var den stabilaste i grunden med 26-32 dagar.

  Men nej, jag har inte testat. Jag vet att jag borde det men när jag upptäckte blodet så hade jag redan varit på toa. Får vänta till i morgon då jag bara har ett CB-test hemma (tar några dagar att få hem nya). Dessutom har jag fått torsdag som testdag från AVA, kanske ska jag spara testet jag har tills dess? Försöker också vara förnuftig och vänta *kors i taket*. Ska beställa hem testlagrets till nästa försök så att jag kan gå lös fullständigt 🙂

  Skidturen var skön och tröttande. Vi och vovven är nu nedkrupna i soffan, vovven sover 🙂

  Kram!

 3. Tack söta. Har inte blivit besviken än märkligt nog, kommer kanske senare. Ska prova en ny mental taktik till nästa gång och tro att det ska fungera…:-)

  Kram till dig med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s