Äsch

Så som en hel del faktiskt påpekat så finns ju chansen att det här försöket har lyckats. Jag menar, varje försök har ju lika stor möjlighet rent statistiskt så varför inte detta? Hade kanske trott mer om jag haft någon typ av tajming  i mitt försök. Gjorde nog varenda nybörjarmisstag man kan göra. Men, man vet aldrig. Och till fördel för oss femmisar så är ju faktiskt simmarna alltid av förstklassig kvalitet, en osäkerhetsfaktor borta alltså.

Så nu har jag bestämt mig för att gå och hoppas lite ett tag. Och även njuta en aning av det faktum att det för första gången (i alla fall planerat och välkommet) faktiskt finns en chans att jag snart ska kunna vara gravid.

2 tankar om “Äsch

 1. Det är klart att det kan ha funkat! Varje försök har ju (och då menar jag inte statistiskt per ålder osv) 50% chans att lyckas. Antingen gör det det eller inte, ergo 50%.

  När jag började i femmis fick jag en, tyckte jag, så härlig beskrivning; första försöket är generalrepetitionen. Först därefter kommer det ”riktiga”. Med den inställningen kände jag att det inte gjorde något om man gjorde några missar – för det kan ju funka ändå! Eller inte… Tiden får utvisa 😀

  Så gå du och njut! Funkar det inte den här gången så provar du igen :0)

  kramar

  ps. jag svarade på ditt inlägg i min kommentar, men jag skriver det här oxå; jag har blivit varnad för att tjuvtesta efter ovitrellen eftersom den innehåller hcg och kan ge ett falskt positivt utslag… Rådet jag har fått är att inte testa förrän tidigast dag 12, för tills dess bör sprutan ha gått ur kroppen.

 2. Helt sant, antingen så funkar det eller så inte..det visar sig.

  Skönt å höra att det är en generalrepetition för andra med. Var ungefär så det kändes; testa resan, hur kroppen fungerar, hur det egentligen går till.. Nästa gång är det på riktigt! Fast om det det funkat nu är det också okej förstås 🙂

  Fick samma råd om Pregnylen, fast testdatum 16 dagar fram. Tänker inte tjuvtesta…tror jag..:S

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s