Det är något som gnager mig

Har blivit inspirerad av jagvilljagkan att använda filmcitat (endast kvalitetsfilm förstås :-)), så vad kunde passa bättre denna dag är ett från Lejonkungen?

Är på det medvetna planet helt kall och klar över vad som händer. Är också väldigt medveten om att resan kan bli lång så det har jag naturligtvis lagt upp en strategi för, kontrollfreak som jag är (5-6 inseminationer, därefter 3 IVF och sedan kanske vidare till ÄD eller ED).

Undermedvetet verkar det däremot vara kaos. I morse vaknade jag med körningar i magen (jag är en magmänniska, min själ sitter där) och oro i kroppen. Nu vartefter dagen går blir det bara värre och värre. Jag får allt svårare att koncentrera mig och händerna skakar. Så här blir det alltid när jag ska ge mig in i något nytt, så jag är van. Men jag behöver inte tycka om det ändå. Ytterligare tecken är att jag blir extremt nojig och fastnar i tankar som jag absolut ska ha svar på. Skulle kunna ringa ner kliniken hela dagarna om jag ville bara för att få svar på nya frågor. Men jag vet att det inte hjälper. Det är inte svaren jag behöver egentligen. För så fort jag fått veta något kommer det upp en ny fråga. Det är bara ett stressymptom.

Kanske är det just  behovet av kontroll som ställer till det. Här har jag ingen kontroll och det jag försöker skaffa mig kontroll över förstår jag inte riktigt. Hela processen känns chansartad och det stressar mig. Misstänker att sömn i natt bara är att glömma, ska ju upp 06.00 i morgon för att köra in till Kiruna och VUL.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s