”För att få barn behöver du ju ingen karl..”

Glömde att jag måste berätta om vad I sa idag. I är en av tanterna som jobbar med/för mig. Strax över 60 år är hon och har fyra barn.

Idag var första dagen på säsongen hon jobbade och efter lite småprat sa hon att nu måste hon börja leta en karl åt mig (det gör hon alltid :-)). När jag bestämt hävdade att jag inte vill, jag har en paus på ett år då jag ska vara själv, började hon ifrågasätta.

-” Men vill du inte ha barn!?”

Hon vet mycket väl om min barnlängtan och jo, tyckte jag, det vill jag.  Men jag vill inte ha något förhållande just nu. Höll på att trilla baklänges av svaret jag fick:

– ”Nä, det är ju sant. Du måste ju inte ha en karl för att skaffa barn. Det är så många nu för tiden som är själva och det går ju lika bra det. Du får väll hitta nån som kan tänka sig göra dig på smällen då.”

Dom är bara för coola mina tanter. Fast är man uppvuxen i en liten by långt ut i markerna, fött fyra barn och alltid arbetat hårt så har man också härdats och sett det mesta. Dom är ena riktiga stålkvinnor de där jag har runtomkring mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s